Felismerés

Az ÚT elején

Mindenki ajándékba kapja az Életet. Egy lehetőséget arra, hogy éljen a Földön, itt és most. Választhatsz, hogy boldogan élsz, vagy elégedetlenül, örökös vágyakozásban valami más után. Mindkét út nehéz, komoly erőfeszítést vesz igénybe, de az egyikért legalább megéri.

A döntés a TE kezedben.

Engedd meg, hogy bemutatkozzam azzal, hogy nem mutatkozom be. Egy ember vagyok, ugyanolyan, mint Te. Nekem is voltak sérelmeim, bukásaim a múltban, és volt, hogy nekem is nagyon fájt, mint Neked. És Én is csak boldog szeretnék lenni, akárcsak Te.

Az emberek elfelejtenek élni. Bele kerülnek egy végtelennek tűnő körforgásba már az életük elején, és onnan ritkán, vagy egyáltalán nem szabadulnak ki egy pillanatra sem.

Szeretnék egy olyan világban élni, ahol a tudatosság és a boldogság kéz a kézben jár, ahol az emberek ismerik magukat és a többi embert és ahol az érzelem és az értelem egymást segítve teszik boldogabbá mindenki Életét. Szeretnék segíteni ebben.


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el